Blog Archives

|

Efficiency and creativity go hand-in-hand in this new home for a design firm, relocating to a smaller space. To maximize useable space, an exterior breezeway was enclosed to create a reception area, provide circulation space and draw natural light into the space.

Read More

|

The schedule was aggressive, developer requirements were stringent, and the budget was definitely un-glamorous. Our design team embraced these challenges and pushed the design to include sinuous lines and elliptical shapes sculpting the 55′ x 85′ space into a flowing and feminine backdrop for the drop-dead gorgeous merchandise. AWARD: IIDA Design Excellence Award – Honorable […]

Read More

|

Their marketing business called for our team to design a dynamic interplay of geometric shapes and a neutral palette with a splash of bold color, inspired by the client’s signature “red triangle” logo. AWARD: ASID Design Excellence Award – First Place, Contract under 5,000 SF, 2001

Read More

|

The Hill Country site was central to the design, so our team sculpted fluid, shifting, textural shapes that created dynamic movement. As forms change and angles shift, a free flowing, yet ordered design emerged. AWARDS: ASID Legacy of Design 2005 First Place – Contract, Small Office ASID Design Excellence Award 2003 Award of Merit – Contract […]

Read More

|

Reflecting the foundation’s goals, the building is a welcoming and healthy environment, inspiring connectivity among employees, constituents and the community, while bringing new life into the building. AWARDS: ASID Design Excellence Award 2009: Best of Show First Place, Corporate over 5,000 SF First Place, Commercial Singular Space First Place, Product Design / Custom Original Piece […]

Read More

|

Our task was to fully remodel this downtown Austin office to comfortably accommodate present staff, double their amenities, and leave room for future growth, all without moving their staff out of the building. The result is a lively, dynamic and environmentally sound design.

Read More

|

Designing a functional and usable showroom (given limited space), our team used playful angles, ambient lighting and a rich color palette to bring this furniture dealer a dynamic, reimagined, street-front-worthy identity.

Read More

|

Our task was to combine the industrial aesthetic of a turn-of-the-century warehouse with the new, sophisticated corporate image of an established law firm. To help maximize available daylight and views, a raised floor system effectively “lowered” high windows. Below floor space was utilized to efficiently distribute power, data, phone and HVAC. AWARDS: ASID Legacy of […]

Read More

|

The design successfully infuses traditional architectural elements reinterpreted for an international firm that was going through massive changes.

Read More