Blog Archives

|

Our team designed a thoughtful combination of private spaces and an open floor plan to encourage spontaneous interaction among the various levels of membership within this innovative company. Accommodating the specific needs of the “Center of Gravity,” we created the ultimate place for entrepreneurs to learn, work, and accelerate their companies.

Read More

|

On the fast track, this project was designed to accommodate a flexible, team-oriented manufacturing process, engineering support, warehouse, cafeteria, training, and a cleanroom for certain assemblies.

Read More

|

The design replicates hills and valleys with bold color blocks, washed by natural light and scaled by floating clouds to match Apple’s dynamic corporate vision which underscores their regional awareness and commitment to environmental influence in the workplace.

Read More

|

Full of delightful surprises, we transformed this standard office space into a post-industrial, quirky world with inviting references to nature’s elements of Earth, Wind, Fire and Water. These organic elements came to life in surreal retreats from work stations, encouraging free thought and inspiring people to be productive anywhere in the space. AWARDS: ASID Legacy […]

Read More

|

The grand lobby is impressive for their international guests as they are welcomed by employees or directed by kiosks. It was designed to meet the challenge of directing large groups to administrative offices in a short amount of time. The dining facility maximizes the efficiency of customer flow to meet the needs of nearly 3,000 […]

Read More

|

Designing an inspiring environment for this growing software and gaming company called upon our brain cells to activate. Their needs were multi-functional and budget limited, yet we found the perfect solutions to reflect their unique and playful culture while fostering creativity. AWARDS: IBD/ASID Design Excellence Award Product Design – Reception Desk IBD/ASID Design Excellence Award […]

Read More

|

Modern and lean interiors support the high energy environment and provide a paradigm for reinventing this lofty, industrial space. Our team brought together tailored and minimalistic elements to embrace the client’s contemporary methodologies and synergistic environment.

Read More

|

The client gave us a chicken processing plant and a request to create a vibrant, energetic office. We opened up the space, expressing the client’s belief that teamwork prevails in unobstructed environments.

Read More

|

Our design team updated and invigorated the existing office space to provide employees a more dynamic and functional work area, which encouraged collaboration and efficiency.

Read More

|

Technology has always been our passion. In 1984, we created an office design that allowed Dell to maneuver through a major growth spurt with an eye on the big picture and refined details.

Read More